Ajánlana nekem valaki egy ilyen témájú könyvet?
Figyelt kérdés
Érdekelne egy olyan könyv ami árvákkal, árva gyerekekkel foglalkozik. Gondolok itt arra, hogy kB. Hány éves korában kell Elmondani neki hogy ő nem saját gyerek, de ezzel nem sértve lelki világát. Milyen bevezetővel lehet megkezdeni egy ilyen beszélgetést, hogy a későbbiekben ne ellenségként tekintsen ránk. Mit lehet mondani, és hogyan hogy az addigi szeretett légkör és bizalom ne változzon meg.
Csak normális válaszokat, köszönöm ha segítesz
okt. 5. 09:24
11/13 anonim válasza:
Kérdező nem tudok mást reagálni csak azt hogy te jó ég....... Szomorú, hogy ilyenek megtörténnek :'(
12/13 anonim válasza:
Bátrak vagytok a pároddal! Remélem minden rendbe jön a kicsivel. Szerintem ha kérdezi, nyugodtan elmondhatod neki, ki az igazi anyukája, mert úgy vettem ki, a közelben fog lakni továbbra is.
13/13 anonim válasza:
5-ös: te teljesen tévúton vagy! Az első perctől kezdve kell, hogy tudja, hogy a szülei nem az igazi szülei!!! Ha 18 éves kora után tudja meg, az egész világ össze fog omlani benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!