Kindle vagy Pocketbook ebook olvasót ajánlanátok?
Gondolkozom egy ebook vásárláson,70 ezer körül szánnék rá.
Kindle szimpatikusabbnak tűnik, viszont főleg epub könyveim vannak, tudom hogy konvertálható kindle formátumaira, de meg is tartja a szöveg, oldalak tagolását?
A kindle is kezeli az epubot kb. két éve, amennyiben felhőn keresztül küldöd rá.
Kábelesen mobi, emailben/felhőben epub a támogatott formátum jelenleg.
Egyébként Calibre programmal néhány kattintással konvertálható minden. Ha pdf-ből csinálsz epubot/mobit, ott lehetnek problémák, de ekönyves formátumok közt gond nélkül konvertál. :)
Én Kindle-párti vagyok, paperwhite 5-öst ajánlom ilyen árkategóriában.
Nekem Kindle Paperwhite 4em/10th genem van (2018 as modell) 1 éve vettem ha jól emlékszeem 42 ezerért. Tökéletesen működik, imádom.
Én szinte csak epubban rakok rá könyveket, tökéletes a tagolás akárhogy állítom a betűméretet, szóval ilyen szempontból biztos nem lenne baj a Kindellel.
Én erről az oldalról rendeltem, olcscóbban találtam itt mint máshol és teljesen megbízhatóak, azóta már több ismerősöm is rendelte innen, és nekem is ismerős ajánlotta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!