Keresztény vallásgyakorló számára olvasható a Trónok Harca?
Figyelt kérdés
okt. 2. 14:23
1/14 anonim válasza:
Ha a felekezeted engedi, hogy elvass történelemkönyveket, akkor biztosan.
Bár szerintem nem történik benne durvább, mint a Bibliában.
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok semmiféle hívő, de el nem tudom képzelni, melyik mű lehet tiltott, és milyen alapon.
4/14 anonim válasza:
Ha elolvastad a Bibliát, és nem csak a hangzatosabb történeteket ismered belőle, akkor semmi nagy dolgot nem vogsz benne találni.
5/14 anonim válasza:
A Vatikánnak volt egy "tiltott művek listája", de 1966-ban megszűnt: [link]
Más kérdés, hogy ez kit érdekel, engem nem.
Ha lehet egy javaslatom, inkább gondolkozz a saját eszeddel. Ha nincs, akkor meg mindegy.
7/14 anonim válasza:
#5 fú, erről ilyen formában nem is tudtam. ahogy telnek az éveim, úgy látom egyre utálatosabbnak az egyházat. hihetetlen, hogy tömegek képesek birkaként követni ezt a bandát.
9/14 anonim válasza:
Az én példányomon ez áll:
Bese atya ajánlásával!
10/14 anonim válasza:
A Trónok harca könyben egyrészt sokkal színvonalasabb, másrészt nem olyan gyomorforgató mint a sorozat. A sorozat csak nyomokban ugyanaz, mint a könyv.
Nuygodtan elolvashatsz bármilyen hasonló regényt (katolikusként írom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!