Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 30 éves nőnek milyen könyvet...

30 éves nőnek milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Ajándékba szeretném adni, első sorban romantikus regények érdekelnének. Olyan könyvet ismer valaki, aminek véletlenül a főhőse is hasonló korú? :)

szept. 30. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

A két legfölöslegesebb információ, hogy hány évesnek és hogy milyen neműnek vennéd. Az meg végképp nem vágom, hogy a könyv főszereplőjének kora hogy jön ide.

Ha majd tudod, hogy sci-fi vagy valami nyálas romantika kell neki, gyere vissza ide. Hanem vegyél ajándékutalványt.

szept. 30. 22:31
 2/9 D-Mano ***** válasza:
100%
Ha megmondod nekem 3 kedvenc könyvét, talán tudok ajánlani egy negyediket. De csupán kor és nem alapján lehetetlen így ismeretlenül más ember ízlését, érdeklődését belőni.
szept. 30. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A könyv olyan, mint a parfüm. Nagyon nehéz ajándékba venni, mert mindenkinek más az ízlése és nem lehetsz biztos benne, hogy amit veszel az tetszeni fog. Először érdeklődd meg, hogy miket szeret, utána tudunk ajánlani könyveket. Én pl. 35 éves nő vagyok és ki lehet kergetni a világból a romantikus könyvekkel.
okt. 1. 05:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Könyvet ajándékba úgy, hogy nem tudod KONKRÉTAN mit szeretne soha ne vegyél.

Még ha tudod is, hogy tényleg a romantikus regényeket szereti... oké, de melyik fajtát? Paranormális? YA? Legyen benne szex vagy ne? Romantasy? Történelmi? Klasszikus?

Az olyan rossz, mikor kapsz egy könyvet, amit jószívvel adnak, de nem tetszik.

okt. 1. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

You

Ha bírja a gyilkolászós romantikus könyveket. Lethetetlen.

okt. 1. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem pl. a You egyáltalán nem tetszett. Erről ennyit.
okt. 2. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Egy kis off.

Mi az a You?

Illetve gondolom egy könyv címe, de leírnátok részletesebben?

okt. 2. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Outlander sorozat (az első rész címe magyarul Az Idegen).

Történelmi romantikus, a főszereplő nő 27 éves az első részben.

okt. 3. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszod.
okt. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!