Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen (magán)kiadót ajánlanát...

Milyen (magán)kiadót ajánlanátok elsőkönyes szerzőnek?

Figyelt kérdés

Sok rossz véleményt olvastam már magánkiadókról sajnos, ugyanakkor a Gyémánfelhőt már ajánlotta nekem valaki. Olyanok válaszát várom, akiknek személyes jó/rossz tapasztalatuk van kiadóval/magánkiadóval kapcsolatban!

A segítséget előre is köszönöm!

#könyvkiadás #Gyémántfelhő
szept. 25. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy melyiket választod, csak nyisd ki a bukszád, aztán kiadják a könyvedet. A Gyémántfelhőnél is van olyan szerző, akinek semmitmondó könyvei jelentek meg, tele hibával, holott még a korrektor is agyba-főbe dicsekszik a munkájával a közösségi oldalon. Hát megnézheti... De tudom a BookDreams kiadót is felhozni ilyen példának, hogy ha egy könyv szerkesztve és korrektúrázva van, akkor nem fordulna elő benne olyan szó, hogy "útpattka". Sajnos nagyon sok a hozzá nem értő vagy csak a pénzleső, magát szakembernek kinevező valaki, aki alig nyúl hozzá ahhoz, amit te írtál, és ezzel azt érezteti, hogy hú, de jó, rögtön ki is adják. Nehéz kifogni olyat, aki minőségi munkát ad ki a kezéből. A másik, hogy ha megjelenik egy könyved, utána a te feladatod azt eladni, mert a legtöbb kiadó nem foglalkozik a marketinggel, az az író dolga, és kőkemény meló.
szept. 26. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben nézd meg, hogy az eredetileg Wattpados regények hova kerültek végül.

pl:

[link]

[link]

Ha meg valami fejlemény van, írd meg pls ide. Érdekel a téma engem is. :)

szept. 26. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy mi NE legyen

[link]

Ezért:

[link]

Itt a kommentek talán majd segítenek:

[link]

szept. 26. 14:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
szept. 26. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Gyémántfelhő jó választás, de a Publió és Underground párostól maradj távol inkább!
jan. 1. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!