Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mitől függ, hogy a wattpad az...

Mitől függ, hogy a wattpad az olvasások, vote-ok, és részek mellett írja az olvasási időt is?

Figyelt kérdés

szept. 23. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
gondolom átlagot számol, a Kindle is ugyan ezt csinálja, legalábbis enyém kiszámolja kb-re milyen gyorsan olvasom a fejezeteket, majd ki mutat egy időt hogy kb "ekkorra" végzek vele, ha netán észleli hogy egy oldalt már rég óta olvasok, akkor tudja hogy csak úgy leraktam az asztalra és valójában nem is olvasom, olyankor nem számolja rá az időt
szept. 24. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ilyen egyszerű.

Láttam már olyat, hogy kevesebb, mint 150 olvasásnál (9 fejezetre) már írta valakinél. Másnál szinte 4000 olvasó után sem írja (15 fejezetes regény). Én is lassan elérem az 1000 olvasást (eddig 15 fejezettel), de még semmi.

A vote arányok sem szólhatnak szerintem bele, mert az az alacsony olvasottságú, akinél már láttam az időt, akkor még egyetlen egyet sem kapott.

szept. 24. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg attól függ, hogy a történet nyelve milyenre van beállítva, legalábbis eddig én csak angol nyelvű írásoknál láttam, hogy a megtekintés/csillag/fejezetszám mellé kiírja az olvasási időt is, a magyar nyelvűeknél nem (legalábbis ez a saját tapasztalatom). Ezért átállítani viszont nem érdemes, mert akkor a magyar olvasóknak nem biztos, hogy feldobja a kereső a történetet.
szept. 24. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a #3-as is mondja, ez attól függ, hogy milyen nyelvre van beállítva. A magyar nyelvnél nem írja ki. Viszont ha böngészőből (gépről) nyitsz meg egy fejezetet, akkor ott a kék csíknál felül látod, hogy mennyi idő van vissza az olvasásból. Viszont az csak 1 fejezet, de érdekességképp én már adogattam össze a fejezetek olvasási idejét.

De fontos megemlítenem, hogy van, akk gyorsabban/lassabban olvas, így ez nem mindig releváns, hogy neked annyi idő lesz.

szept. 26. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!