Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudom megnézni, hogy...

Hol tudom megnézni, hogy milyen könyvek jelentek meg vagy nem jelentek meg e-könyvként?

Figyelt kérdés

Ezt csak egyesével tudom megkeresni?

Köszönöm előre is a hasznos válaszokat😊

aug. 16. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A könyvesboltok többnyire forgalmazzák ugyan abból a könyvből a nyomtatott, illetve az ekönyvet is. Pl. A Lírán jól látható minden könyv adatlapján, amelyből van ekönyv, hogy elérhető ekönyvben is.
aug. 16. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Tehát akkor csak egyesével tudom megnézni ezt, hogy van-e e-könyv az adott könyvből.

Nincs ilyen lista, ami felsorolja, hogy például ezek a könyvek csak nyomtatott formában vannak meg, ezek meg e-könyvben is?

aug. 16. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Az egy baromi hosszú lista lenne, amiben amúgy is keresnél keresőszavakkal, mert máshogyan nem boldogulnál vele, ugyanis többszázezer könyvet átböngészni képtelenség lenne, és teljesen fölösleges. És ha már amúgy is keresőszavazol, akkor ugyan úgy megoldhatod a könyvesboltok webáruházaiban, mert rákeresel egy könyvre, és látod, hogy van-e ekönyv, vagy nincs.
aug. 16. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Molyon nézd meg a kiadásoknál, ott írja, hogy van-e e-könyves kiadása.
aug. 18. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézz körbe dibookon, az egy kifejezett ekönyves webáruház.
aug. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!