Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A The Vision Leidgeb Melindato...

A The Vision Leidgeb Melindatol könyvről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

aug. 11. 17:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Mostmar elolvastam a könyvet, godnoltam ha valakit majd erdekel leirom, ez egy kereszteny, romantikus,nyomozós konyv .Isten kivalasztotjarol szól aki a könyvbe tér meg , Isten megengedett neki oylan dolgokba való betekintést amit nem sok ember élhetett meg, viszont az eleteben van egy ferfi bantani akarja.Eletembe soha nem olvastam még iylen könyvet egyszerűen annyira érdekes hogy le se lehet rakni, nagyon különleges hisz van minden fejezet előtt egy kód ami egy zenét rejt így ratudsz hangolni arra a fejezetre, ezt szemely szerint nagyon ajánlom az olvasasat! Eddig olvastam krimi könyveket,romantikus könyveket, kereszteny vagyok hiszek Istenben megvagyok terve de annyira csak úgy a kereszteny témájú koynvek eddig nem fogták meg DE ez a könyv megfogott 10/11 .
szept. 2. 11:15
 2/2 A kérdező kommentje:
A helyesírás hibákért bocsánat,már nem tudom őket kijavitani!
szept. 2. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!