Verseimre rátudnátok lesni?:)
Sziasztok, wattpadra elkezdtem posztolni a verseimet. Kritikát is szívesen meghallgatok róla, kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszik a szenvedélyem. Egy kis ízelítő:
,,Némán kiáltok, s te mégis hallod hangomat.
Hogy mi lesz ebből, kapcsolat?
Érted dobog a szívem,
ha van Isten, te vagy a hitem.
Éltem hazug világot,
szerettem azt is, aki bántott.
Bárcsak tudhatnád,
mit okozol bennem,
az őszinteségem olyan,
mintha szögeket kéne nyelnem.
Felfedezés útjára léptem,
felserken szavaimtól vérem.
Mert egyszerre dobban a keserű kín,
bordó vörös a hegedű szín,
Vonó vagy te, játszol rajtam,
Hiszen gyönyörűen finom a dallam,
Egekbe röptet és a pokolba taszít,
A fájdadalom a gyönyörbe hasít,
Nem tudom kifejezni, amit érzek,
Viszont végem, mert te vagy a végzet."
Folyamatosan fogom posztolni, rengeteget írtam.:D
Azért érezhetően jobbak is, mint az volt.
Hogy szoktál verset írni? Én eddig csak egy zeneszöveget írtam a regényembe, de még azt is rímkeresős oldalakkal és Excel-ben, hogy a szótagszámok s minden legyen jó. :D Nagyjából a felénél már másképp tekintettem Petőfire is a többi költőre is valahogy.
(Amúgy végül belenéztél a regényembe?)
Ahogy jönnek a gondolatok. Nem szoktam rákeresni a rímekre, valahogy csak eszembe jut egy szó, ami oda illik.:D Illetve van egy férfi'múzsám', nagyon megtud ihletni a plátóiságával. A kedvenc témám a szerelem és halál.:D
Belenéztem a regényedbe, szerintem nagyon jól írsz, viszont nekem nem műfajom a fantasy. Inkább a szépirodalom, vagy ha ponyva, dark romance.:D
Wattin nehéz igényes verseket találni, de a te könyvedben csak olyanok vannak. Nagyon jól meg tudod ragadni az érzéseket, a momentumot, a fájdalmat, a szerelmet, minden versben mást, de mégis összeköti őket egy hangulat.
A biodban található vers/versrészlet nagyon tetszik, az utolsó két sor beleragadt a fejembe...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!