Zsiráf40 kérdése:
Caraval trilógia 2.kötetét hagyjam abba?
Figyelt kérdés
Olvastam a Caravalt most a Legendaryt olvasom, 164.oldalnál tartok, de már nem bírom azt a rengeteg leírást a ruháról!!!! Az hogy ide oda amuda megyünk de nem történik semmi! Valahogy az egész történet nem érdekel de még 2021.óta a polcomon várják a sorukat és gondoltam elolvasom. Amennyi hypot olvastam róla, ahhoz képest csalódott vagyok. Már azon is gondolkoztam hogy eladom mind a 3 kötetet, és hogy mást olvassak.
Amugy megvan az írónőnek a másik sorozata, arról sokkal jobbakat irnak. Az a baj ha egy könyv nem érdekel, akkor én abbahagyom. De erről meg annyira jókat írnak, de már nem tud érdekelni sajnos! Csalódott vagyok.
2024. júl. 26. 14:48
1/2 anonim válasza:
Ebben mi nem tudunk szerintem segíteni, ha nem élvezed a sorozatot, akkor hagyd abba 🤷♀️ Számomra hatalmas kedvenc lett a trilógia, nekem a harmadik rész volt a kedvencem, egyébként a második részt tartom a leggyengébbnek. Az írónőtől pedig szintén tervezem olvasni a Volt egyszer egy összetört szív sorozatot.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a sztori a közepe fele indul be úgy igazán, viszont nekem a kedvenc trilógiám lett (és a szerző összes könyve egyaránt), de ebből is a Legendary lett a kedvencem. Ha gondolod adj még neki egy esélyt, de ezt magadnak kell érezni, hogy megéri vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!