Van valami infó arról, hogy a Cormoran Strike-sorozatból hány könyv lesz még?
Figyelt kérdés
Rowling nem mondott erről semmit?
Nekem így a Hömpölygő sír alapján úgy tűnik, hogy talán a befejezés következik (Robin és Strike összejönnek), esetleg lesz még egy, amikor Strike elveszett kisöccse előkerül, és kiderül, hogy hogy halt meg az anyja. Vagy ez az egész mind lehet egy könyvben is.
(Ha azt nézzük, hogy a Harry Potter mintájára minden egyes rész vastagabb, mint az előző, akkor valószínűleg a következő kötethez már talicskát is mellékelnek, hogy odébb lehessen vinni. Szóval, egy ilyen vastag könyvbe bele fog férni minden.)
júl. 23. 19:12
1/6 anonim válasza:
Nem találtam infót róla. Szeretem a sorozatot, remélem még lesz néhány rész belőle.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is kedvelem, de nem tudom, meddig húzza még Rowling. A romantikus szál is fontos része, és ha összeházasodnak, akkor ezen a téren már kevesebb lesz a mozgástér.
júl. 24. 19:29
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Ez riportban volt?
nov. 4. 18:17
5/6 anonim válasza:
Rowling mondta. De lehet ennél több is. Legalább 3-at tervez még.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
nov. 5. 05:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!