Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akinek már volt ebookja,...

Akinek már volt ebookja, milyen fajtát, típusút vegyek először?

Figyelt kérdés
Baráti áron vennék ebookot, nem szeretnék azért kiadni érte rengeteg pénzt, de még sosem volt ebookom és mindenképp szerettem volna venni egyet.

júl. 21. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy kindle, ha tudsz angolul,vagy ha magyar menüset szeretnél akkor pocketbook, ha színes kijezőt is szeretnél, szintén Pocketbook. A kindlevel még nincs tapasztalatom, viszont a Pocketbookra nagyon!!! figyelni kell(én egyet eltörtem)
júl. 21. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
És úgy emlékszem 50 körül vannak jók mindkét márkában. Nekem Pocketbook inkpad color volt aminek betörtema képernyőjét(volt rajta tok és fóila, a bevizsgálásnál megállapították hogy nincs rajta külsérelmi nyom), most inkpad color 3 van, ezt ajánlom ha felmerül a színes kijelző szükségessége
júl. 21. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
1,2 voltam
júl. 21. 23:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
júl. 22. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellene határozni az elvárásokat. Mennyit szánsz rá? Mekkora méret? Kell hogy színes legyen? Magyar menü vagy boldogulsz az angollal? Milyen szolgáltatásokat szeretnél? (Állítólag a Kindle Unlimited előfizetés jó cucc.) Hangoskönyvet hallgatnál? Text-to-speech funkció?

Nekem Kobo Formám van, másodkézből. Boltban ne keresd, kifutott cucc. Mangát is olvasok, ezért fontos volt a nagyobb méret és hogy pdf-et műfajhoz képest gyorsan töltsön be. Legtöbbször angolul olvasok, angol menü és hasonló apróságok nem zavarnak.

De ha neked egy zsebben hordható apróság kell rengeteg olcsó könyvvel, biztosan nem ez a megoldás. De a Kobo általánosságban egy megbízhatónak mondott márka.

júl. 22. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Ugyan ez nem az én kérdésem, de igazából engem is érdekelne a dolog.

Nekem valami olyasmi kellene amin pdf-et is kényelmesen lehet olvasni és nem igénylem a színes képernyőt.

Leletkatalógusokhoz, néprajzi tanulmányokhoz kellene, úgyhogy csak saját forrásból menne a dolog. Hangra se igazán lenne szükségem.

júl. 29. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Pocketbookon jól lehet olvasni a pdfet
júl. 29. 20:43
 8/8 anonim válasza:
nekem pocketbook van, meg vagyok elégedve vele. nem mai csirke már, de semmi gond nincs vele.
nov. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!