AnybookPDF.com-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Olvasok egy angol sorozatot, aminek részei nem kaphatók MO-n. Egy oldalt találtam ahonnan meg tudtam őket rendelni, megbízhatóan és viszonylag elviselhető áron. Meg is jöttek, ezzel semmi gond nem volt. A baj az, hogy 2 rész ott sem volt kapható, de olyan nehezen találtam rá az oldalra, hogy a többit muszáj volt megrendelnem. Azt a kettőt azóta sem találom sehol, így arra gondoltam elolvasom PDF-ben. AnybookPDF.com-on találtam meg, de új a gépem, eléggé féltem és nem akarok rá vírusokat összeszedni. Esetleg ismeritek ezt a webhelyet? Mennyire megbízható, vírusmentes? Bocsi a sok rizsáért de mindig beszólnak (ezen az oldalon), hogy pár szóból nem értenek semmit, ezért írtam egy regényt :D.júl. 19. 12:32
1/6 anonim válasza:
Milyen sorozat? Csak mert nem biztos, hogy csak ott van, van pár hely, ahol megnézném.
2/6 anonim válasza:
(Hozzáteszem, a PDF olvasásra pont a lehető legrosszabb válaztás)
3/6 A kérdező kommentje:
fent van, btw monica murphy lancaster prep. anyway miert nem jo? virusos vagy adathalasz?
júl. 19. 22:04
4/6 anonim válasza:
Nem az oldalról beszélek, az nem tudom milyen, bár a legtöbb ilyen hasonló nevű vrusos, igen.
Maga a PDF kényelmetlen és ormótlan. Olvasni az epub/mobi sokkal jobb.
Amúgy a library genesis oldal sokkal jobb, az működik, ott nem szar PDF-ek vannak és ott fent van.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi már megtaláltam őket egy másik oldalon
júl. 21. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!