Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen bl (boys love) könyvet...

Milyen bl (boys love) könyvet tudtok ajánlani? (19f)

Figyelt kérdés

Eddig túl vagyok a Boyfriend Material-on, illetve az "Ez a srác - Him 1"-en. Mindkettőt nagyon imádtam, de szívesen olvasnék még mást is.

A Heartstoppert meg a Call me by your namet ne írjátok, azokat már ismerem.

júl. 16. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ezek vannak meg pdf-ben:

David Levithan, John Green - Will & Wil

Ryan Loveless - Ethan és Carter

James Lear - A hátsó bejárat

MARIE-AUDE MURAIL. Oh, boy!

Marni Bates - Itt a vége, lúzer véle!

Becca_Prior_-_Stockholm-szindroma ((Nekem annyira nem jött be, de van aki rajong az írónő műveiért.

becca-prior-a-tanitvany (Több részes - nekem csak a 2. és a 3. rész van meg Azt mondja a fáma, hogy valammilyen fanfiction lett átírva, de meg nem mondom most a fandomot. Miután olvastam a Stockholm szindrómát, belekezdtem a Tanítvány második részébe, de egyszerűen nem haladtam az olvasással, így hagytam. A harmadik részt nem ismerem.)

[link]

Itt is felsorolnak párat:

[link]

[link]

ÉS ha nem veted meg a fanfictiont, akkor én is írok BL-t a Supernatural fandomban (nyilván, mint hobbi író), de ezek nem régények, max. novellák, történetek, one shot-ok, ilyesmik:

[link]

júl. 17. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Semmi rossz szándék nincs a kérdésemben, szimplán arra vagyok kiváncsi, hogy Mi sarkall téged erre a műfajú olvasásra?
júl. 17. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Red, white & royal blue
júl. 17. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Dorian Gray arcképe. Klasszikus.
júl. 17. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
júl. 17. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Heaven offical’s blessinget is ajánlom, én nagyon szeretem. A Dumb huskey and his white cat shizun is jó, a fordító oldalán pedig találsz még egy rakat másik művet és ajánlásokat is.

Emellett, ha az amatőr írásoktól nem zárkózol el, Wattpadon is rengeteg van, jobbak és rosszabbak is.

júl. 25. 14:07
 7/7 anonim válasza:
Rebecca Reed könyveket ajánlom
aug. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!