Milyen bl (boys love) könyvet tudtok ajánlani? (19f)
Eddig túl vagyok a Boyfriend Material-on, illetve az "Ez a srác - Him 1"-en. Mindkettőt nagyon imádtam, de szívesen olvasnék még mást is.
A Heartstoppert meg a Call me by your namet ne írjátok, azokat már ismerem.
Nekem ezek vannak meg pdf-ben:
David Levithan, John Green - Will & Wil
Ryan Loveless - Ethan és Carter
James Lear - A hátsó bejárat
MARIE-AUDE MURAIL. Oh, boy!
Marni Bates - Itt a vége, lúzer véle!
Becca_Prior_-_Stockholm-szindroma ((Nekem annyira nem jött be, de van aki rajong az írónő műveiért.
becca-prior-a-tanitvany (Több részes - nekem csak a 2. és a 3. rész van meg Azt mondja a fáma, hogy valammilyen fanfiction lett átírva, de meg nem mondom most a fandomot. Miután olvastam a Stockholm szindrómát, belekezdtem a Tanítvány második részébe, de egyszerűen nem haladtam az olvasással, így hagytam. A harmadik részt nem ismerem.)
Itt is felsorolnak párat:
ÉS ha nem veted meg a fanfictiont, akkor én is írok BL-t a Supernatural fandomban (nyilván, mint hobbi író), de ezek nem régények, max. novellák, történetek, one shot-ok, ilyesmik:
Heaven offical’s blessinget is ajánlom, én nagyon szeretem. A Dumb huskey and his white cat shizun is jó, a fordító oldalán pedig találsz még egy rakat másik művet és ajánlásokat is.
Emellett, ha az amatőr írásoktól nem zárkózol el, Wattpadon is rengeteg van, jobbak és rosszabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!