Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről szól a szent péter...

Nanducy kérdése:

Miről szól a szent péter esenyője / romeó és júlia?

Figyelt kérdés
:D nem szeretek olvasni
2010. okt. 31. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor szeresd meg! Talán akkor majd írni is megtanulsz!
2010. okt. 31. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos az előttem szólónak igaza van. :/ Ezek olyan alapművek, amiket mindenkinek el kell életében olvasnia, még ha nem is tetszik majd neki... :/ Alapműveltség.
2010. okt. 31. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Az durva azért, hogy nem tudod miről szól a Romeó és Júlia....
2010. okt. 31. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Nanducy kérdése:

Miről szól a szent péter esenyője / romeó és júlia?

Helyesen(hogy ne halj meg bután):

Miről szól a Szent Péter esernyője és a Rómeó és Júlia?

2010. okt. 31. 20:43
 5/10 anonim válasza:
a szent péter esernyője arrol szol h gregorics pál fia apja hagyatékának felkeresésére indul(ami 1 esernyo nyelében van). Hosszu nyomozas utan rajön hogy a glogovai pap huga fölé tették.Gregorics pál fia szerelmes lesz a glogovai pap hugába és elveszi felessegul.Ott volt az esernyö amiben a mesés vagyon lehetett de elégették a nyelét.Azert szent péter esernyője mert arra az emberre aki a glogovai pap huga fole tette egy esőben azt hittek h szent peter!en most olvastam ki nem reg!
2010. okt. 31. 22:23
 6/10 A kérdező kommentje:
köszike az uccsonak a többivel ku**ára nem vagyok előrébb :P
2010. nov. 1. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudod amúgy, van egy pompás oldal, aminek Google a neve. Akármilyen hihetetlen, de ha oda beírod a címet, akkor kiad neked annyi találatot, mint a tenger és ott elolvashatod röviden...
2010. nov. 1. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:
...s nem csinálsz magadból hülyét!
2010. nov. 1. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

csak röviden mert szeretsz olvasni:

Rómeó és Júlia: Capulet család harcol Montague családdal, Rómeó és Júlia szerelmesek, a végén mindketten meghalnak.

De ha nem szeretsz mért nem nézed meg a filmet? Millió feldolgozása van vagy elmehetsz színházba is.

Továbbá a Rómeó és Júliából manga is van.

2010. nov. 6. 11:43
 10/10 A kérdező kommentje:

kösz

a mangát olvastam mert anime fan vagyok de azért kétlem hogy lennének bene olyan különleges elemek mint a mangában /animébe

2010. nov. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!