Nem találok harry potter fanficet ....tudtok ajánlani Harry potter temaikájú fanfactiont?
Figyelt kérdés
wattpadon olvasok, nem vagyok vele megelégedve...túl sok a sztorikban a sex ....néha azért ez is kell;)) a kérdésem pedig ez :
Harrry- Ginny, Hermione- Harry,Ginny-nevill, Fred-Hermione hááát ilyesmik valakinek van ilyenből jó tapasztalat?
előre is köszi az értelmes válaszokat!:)
jún. 16. 14:49
1/6 anonim válasza:
Harry Potter és a Negyedik torony
Harry Potter és az Ezernevű
Harry Potter és a Smaragd Sigillus
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! feltétlenül elolvasom!;))
jún. 16. 21:19
4/6 anonim válasza:
Ao3 (angol) és a Merengő (magyar) tele van HP ff-kel, szóval ott biztosan fogsz találni. :D
5/6 anonim válasza:
Én is hallgattam hangoskönyvben a negyedik tornyot, az ezernevűt és a smaragd sligullust én nagyon élveztem csak ajánlani tudom ezen kívűl még tudom ajánlani az elátkozott gyermeket, james potter sorozatot itt le tudod tölteni az utobbit: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! elolvastam a negyedik tornyot:) nagyon élvezetem:))
júl. 30. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!