Leiner Laura,Lakatos Levente vagy Abel Forsberg? Melyik irót ajánljátok?
Erorikus könyvet szeretnék olvasni, némi izgalommal
Mindenképpen Magyar írótól.
Esetleg valami tippek?
Ezt a három írót ajanlott pár ismerősöm.
Tudtok segíteni?
Leiner Laura & Lakatos levente, bár sikeresek, de nem rendelkeznek írói vénával.
Mondvacsinált írók, unalmas tucat/sablon.
Abel Forsberg más.
A story erősebb, igényesebb.
Jobban ki#vannak dolgozva az erotikus jelenetek és a szerelmes részek . Megfogalmazás is másabb mint peldaul Lauráé.
Bár teljesen más Zsáner.
Amúgy hany eves vagy? Fiú vagy, vagy lány?
18 éves vagyok és lány, nő nézőpontkérdése.
Borsa brownt is ajánlották.
Vélemény?
Abel Forsberg es posztok, meg a webshopja meggyőzőtt....
Plusz egy baratom ia azt ajanlotta, Szerintem az lesz :)
Leiner Laura meg kétséges, ahogy beleolvastam tényleg uncsi egy kicsit az a Gimi sztori
Én majdnem az összes Leiner Laura-könyvet szeretem, de egyáltalán nem erotikusak és nem is igazán izgalmasak tekintve hogy általában az első fejezet után tudja már az olvasó hogy a végén kivel fog összejönni a lány :D Nekem bejönnek, de elképzelhető hogy neked nem..
Lakatos Leventétől és Borsa Browntól is olvastam már, de azok annyira engem nem fogtak meg
Én Lakatos Leventének a Szigor sorozatát olvastam kétszer is mert nekem nagyon bejött. Olvastam a Vörös című könyvét az is tetszett plusz a Tönkreteszleket is. Én szeretem őt.
Borsa Browntól régebben olvastam a Gyalázat és hit meg ennek a másik 2 részét.. akkor tetszett. Most nem olvasnám újra.
En olvastam leinert es Borsát és Abel Forsberget.
Az utóbbi egy könyvével, lepipalja például Leinert.
Megfogalmazás, izgalom, a szerelem ábrázolása, szókincs
Forsberg, plusz 1 szavazat
Kimberl - A kezdet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!