Véleményeznéd az erotikus-romantikus bdsm könyvem első fejezetét?
Leszbikus szerelmi szál van benne.
Kíváncsi lennék észrevételekre, építő kritikára.
Korábban inkább E/1-ben írtam, most E/3-ban, ez még kicsit szokatlan nekem. Illetve erotikus könyvet is most írok először.
Nekem nem gond, ha valaki kritikus, inkább előny. A lényeg, hogy ez építő jelleggel történjen és ne sértő/bántó módon.
Wattpad link:
Vannak benne helyesírási hibák, és ami egyenesen zavaró, az a sok helyen elrontott vesszőzés.
A történet szempontjából annyi véleményem volna, hogy túl gyors. Nem láttam még olyan könyvet, amiben a cirka harmadik bekezdésben már be is lép a másik főszereplő a történetbe, ráadásul ilyen sebességgel el is kezd kialakulni a kémia.
Roppant gyorsnak éreztem, hogy rögtön elkezdte taperolni — még ha csak a hátát is —; nem tudtam beleélni magam, mert én kényelmetlenül érezném magam tőle, és nem tudtam elképzelni, hogy a főszereplőd miért van ennyire odáig a dologért. Egy vadidegen hirtelen érintése nem lesz attól kellemesebb, hogy jól néz ki, vagy megnyerő aurája van, legalábbis szerintem.
Legalább három fejezetet írj.
Azt véleményezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!