Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen szívesen olvasnátok...

Milyen szívesen olvasnátok rövid könyvet?

Figyelt kérdés
Milyen szívesen olvasnátok rövid könyvet? Ami mondjuk 200 oldalas? Titeket zavarna ha minden fejezet végén újabb csavar jönne? De ettől függetlenül a háromnegyedénél minden szál összefutna, és már csak a lezárást követő részek jönnének. Nincs elkapkodva, csak rövid. Érdekelne titeket?

2024. ápr. 26. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

Én a rövidebb könyveket preferálom, az sem zavar, ha egy adott mű 200 oldal alatt van.

Hosszú regényeket csak akkor olvasok el, ha klasszikusnak számítanak, nagyon pozitív a kritikai megítélésük, szeretem az író munkásságát vagy rendkívül érdekel a téma/koncepció.

2024. ápr. 29. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Én szívesen olvasok rövid és hosszú regényeket is. A hosszúakban az a jó, hogy hetekig el lehet benne merülni, abból csak keveset szeretek olvasni egy nap. A rövidekben az a jó, hogy nekiülök és el is olvasom. Az jó, ha sok benne a csavar, mert akkor tartalmas lesz. Nem szeretem az olyan könyveket, hogy 70-80 oldalon keresztül nincs semmi.

Engem érdekelne.

2024. máj. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!