Tudnátok véleményt mondani a regényemről?
Egyszer már tettem fel ilyen kérdést erre a történetre, és kaptam is rá kritikát, most pedig a "javított" (inkább átírt, de ja) verzióra lennék kíváncsi, hogy ez milyen lett. Nem összehasonlítás érdekel, ezért sem rakok ide "előző verziós" linket, szimplán az érdekel, mit gondolnak az emberek a jelenlegi állapotról.
Urban fantasy, Budapesten játszódik, saját világos történet. A legnagyobb változás, hogy az E/1 nézőpontot közeli E/3-ra váltottam, amiben kicsit még bizonytalanul mozgok, szokom.
A fülszöveg és a prológus eleje is nagyon tetszik, mindenképpen tovább fogom olvasni! Nívós és olvasmányos iromány, szuper ötlet! Csak így tovább.
21/L
Szia, elolvastam és tetszik eddig:) Követni fogom a történetet ☺️
Az E/3 a kedvenc nézőpontom, több teret add mint az E/1 :)
Jó lesz az, ügyesen fogalmazol, remek a történet felvezetése is, érdekes lesz 🙂
Hajrá!
Tök tehetséges vagy, és a történet eddig érdekesen indul.
Az elején jónéhány zavaros mondat van, azokat javítsd. A főhős túl későn van megnevezve, E/3-ban, ha nem is az első mondatban, sokkal szerencsésebb ha az első bekezdésben kiderül a neve. De a te esetedben (mármint a mondatod dinamikája miatt) jobb lenne rögtön az első mondatban megadni a nevét.
Viszont egy kérdés: a történeted szempontjából szükséges ez a prológus? Érdekes és felkelti az érdeklődést DE érdemi esemény nem történik benne, vagy ami a folytatás fényében fontos is lehet, az is átépíthető. Az a tapasztalat hogy a legtöbb olvasó nem szereti, unja a prológusokat. Nekem ennyi alapján nem tűnik indokoltnak.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy tehetséges vagy, csak így tovább!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat 💜
Kedves 5ös. Én szükségesnek érzem megmutatni ezt, ugyanis az első fejezetben egy 10 éves időugrás van, a prológus pedig infóömlesztés nélkül elmondja, miért alakult úgy a főszereplőm élete, ahogy akkor látni lehet majd, és ide tettem a horgot is, mert a főgonoszom csak később lép majd be, így lesz már eleve egy kis feszültség, plusz a motivációt is megadja ahhoz, ami majd az első fejezetben elindul.
Spoilerek nélkül ennyit tudok mondani.
hát engem nem nyűgözött le....
elég gyerekes és hát gyenge...nincs túl nagy elgondolás mondjuk abban, hogy a varázslatoknak emlékek kellenek és pont csak a boldog emlékek...tehát akinek nincsen jó emléke az nem tud csiribi-csiribázni.
a többi dolog is túl kevés és gyenge.
#7 De mondjuk ez egy féloldalas prológus csupán, annyira sokminden nem történt benne hogy rá lehessen mondani szerintem hogy gyenge.
:D
#7:
Eltaláltad, ha nincs pozitív emlék, nincs mágia. Ilyen viszont ritkán fordul elő, elvégre még a legboldogtalanabb embernek is van olyan emléke, ami pozitív érzelmeket hordoz. Például látott egy szép virágot, vagy aranyos állatkát, ami egy kicsit jobbá tette a kedvét. Megsúgom, lesz a történetben olyan tündér, aki depressziós, mégis tud varázsolni, elvégre a keserédes emlékek is hordoznak magukkal boldogságot. Ez csak a prológus, maximum öt A5-ös oldal lehet, így megértem, hogy nem jöttél rá azonnal, hogy a tündéreim ezen tulajdonságával sokat fogok még foglalkozni a regény alatt, mert érdekesnek találom az érzelmek több oldalról történő megközelítését és pszichológiáját.
Köszönöm a "kifejtett" kritikát, és azt, hogy nem csak azért jöttél ide, hogy rajtam vezesd le a benned felgyülemlett feszültséget 🙂 /s
Gondolatolvasó, fénnyel harcoló tündérek, vámpírok és vérfarkasok. A True Blood-ot kopizod. Az egész hangvétel gyermekded. A történetnek nincs jó íve. Szerintem nem jó.
Bár azt el kell ismernem, hogy formailag sokkal minőségibb, mint a nagy többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!