Milyen ez a tartalom? Elolvasnál egy ilyen könyvet? Fülszövegnek elmenne?
Hannah egy hibrid, aki kis korában elvesztette az édesanyját. Világában két nép uralkodik: vadászok és hibridek. A cél minden lakónak ugyanaz, túlélni. Egyre kevesebb hibrid él évek óta. A vadászok többségben vannak.
Hannah megfogadta, bármit megtesz az életben maradásért. A sors viszont más utat szánt neki. Egy ismeretlen utat kell végig járnia miközben minden vadász őt akarja.
Építő jellegű kritikákat kérek.
A téma egyáltalán nem érdekel, de ez nem probléma, nem én vagyok a célközönség.
Viszont a csak tőmondatokból álló ismertető annyira amatőr íróra utal, hogy akkor sem olvasnám el a könyvet, ha érdekelne a tartalma.
Milyen hibrid?
Vámpírnaplók fanfiction?
2# Tudtam, hogy nem este kéne megírnom kapkodva. Akkor teszek még egy próbálkozást, kösz az információt.
3# Ezt már legalább tudom, hogy mi. De nem szokásom fanfictiont írni, szóval több ember ne írjon ehhez hasonló ötleteket. Ez a téma magamtól jött.
Az a baj, hogyha a háttérsztorin agyalsz, meg a világépítésen, hogy hiába király a világ, és a szereplők története, hogyha maga a cselekmény nem köt le engem, mint olvasó.
Ez tipikus tiniregény, ráadásul persze, hogy mindenki őt akarja. Miért? Mit tud, mit rejteget, amiért pont ő kell nekik és nem a szomszédban lakó Ria?
8# Igen, tudom. Főleg, hogy eddig szinte mindenki hasonlót írt. Persze ettől még köszönöm, hogy leírtad a te véleményed.
A kérdésedre a választ pedig azért nem akarom beleírni (bár gondoltam rá), mert azzal hatalmas spoilert ejtenék. Nem lenne annyira izgalmas a történet.
9# Nekem is jobban tetszik ez a verzió, de még mindig nem az igazi. Szóval még próbálkozok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!