Képesek vagytok párhuzamosan több sztorit írni, vagy egyszerre mindig csak egyet?
Figyelt kérdés
febr. 11. 07:54
1/7 anonim válasza:
Amennyi ötletem van állandóan, az a kihívás, hogy minél kevesebb sztorit írjak egyszerre, mert egy bizonyos ponton túl már kontraproduktív.
2/7 anonim válasza:
Jelen pillanatban egyszerre írok két történetet. És nem okoz nehézséget, eddig ezeket mondanám a legjobban sikerülteknek. Szóval én tudok.
3/7 anonim válasza:
Képes vagyok párhuzamosan írni két sztorit. Annyiból nehéz visszarázódni egyikből a másikba, hogy az egyik jelen időben a másik múlt időben íródik, és néha keverek a kettőt, ezáltal sokkal jobban kell odafigyelnem a javításnál.
4/7 Senior Séf válasza:
Mostanában örülök,ha egy JÓ történet sikeredik.
65F
5/7 anonim válasza:
Én nem. Amikor írok vmit számomra elengedhetetlen hogy 100%-ig belekerüljek a világba.
6/7 anonim válasza:
Ha engem kérdezel csak 1-et írok mert egyre könyebb koncentrálni mint 2-re vagy töbre. remélem segítettem:)
7/7 anonim válasza:
Képes vagyok, csak nem látom értelmét, mert más történet, más világ, és nehéz "átugrálni" bele.
Az viszont simán megy, egyszerre két fejezetet írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!