Megéri elolvasni a klasszikusnak számító Dr. Holmes könyveket?
Ha a kérdés Sir Arthur Conan Doyle könyveire, a Sherlock Holmes-krimikre vonatkozik, akkor én nem feltétlenül ajánlom. Sokaknak zavaró, hogy a főhős egy öntelt p*cs, másokat meg az újkori angliai környezet borít ki.
Én szinte minden Holmes-történetet elolvastam, és bár alapvetően szerettem őket, de azért voltak pillanatok, amikor vagy a régi Anglia, vagy Holmes jelleme miatt inkább félretettem egy-egy könyvet. Némelyiket akár fél évre is.
Ha te alapvetően nem szereted a krimit, akkor nem hiszem, hogy neked való a Holmes-történetkör.
Én is szeretem a történeteit.
Legkedvesebb könyvem a Sátán kutyája.
A Holmes-világ legnagyobb része a több kötetnyi novella, szóval ha nem jön be, nem veszítesz sok időt. Speciel én nagyon szeretem őket. Itt többet megtalálsz:
A könyvek több különálló rövid történetet tartalmaznak, olvass el belőlük egyet-kettőt, aztán eldöntheted, hogy érdekel-e a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!