Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy vegyem rá magam hogy...

Hogy vegyem rá magam hogy könyveket olvassak? Egyszerűen nem megy egyik könyv se érdekel igazán. És azt hogy kevesebbet telefonozzak?

Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elhatározás kérdése csak. El kell dönteni és be is kell tartani, hogy nem pörgeted órákon át a telefonon a hülyeségeket, hanem lerakod és mást csinálsz. Ezt most kell megszokni, mert idővel még rosszabb lesz (ugyebár tegnap még 12 éves voltál a kérdésben, csak ma lemaradt).
2024. jan. 29. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De miért olyan könyveket választasz, amik nem érdekelnek? Millió könyv létezik, olyan nincs, hogy téged egyik sem érdekel.

Hogy választasz? Mi alapján?

2024. jan. 29. 17:15
 3/4 Szándékos Bendegúz válasza:
67%

Szerintem nem KELL könyveket olvasni.

Érdemes lenne leülnöd és körülnézni, hogy milyen életet szeretnél élni ?

Nézz körül, hogy meg vannak-e még a céljaid ?

Szerintem ez a fontos.

A könyveknél a szerző kiválasztása a leglényegesebb, mert vannak zseniális írók és komplett idióták is.

2024. jan. 29. 17:28
 4/4 A kérdező kommentje:
A David Walliams könyvek érdekeltek a nagy szökést olvastam és ha elkezdem már olvasok belőle sokat de másnap már a kezembe se kerül
2024. jan. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!