Milyen mennyiségben olvastok fantasy novellákat?
Nos az asztali szerepjátékokhoz, inkább rendezvényeken, szokott lenni, akár több is, mint hangulatkeltő (a játékhoz). S mivel több rendezvény is van, ezért többszőr egy évben.
Olyat el tudok képzelni, ha népszerű! világban (lehet saját is, csak azt már nehezebb eladni), s úgy egy kötet sok novellával, érdekes lehet embereknek.
Mondjuk, ha Ynev-hez írsz, ami ugye a MAGUS világa, akkor lehet lenne pár fan, akik vennék, akár fizikai példányban is. De akár a StarWars, Cyberpunk, Tolkien, Lovecraft, stb..
Én személy szerint nem szoktam olyan könnyen neki ülni olvasni (nyilván a mű szintű olvasásra gondolok, tehát novellák, könyvek.), mert nem vált szokássá gyerek koromban sajnos. De hangoskönyveket mostanában már hallgatok. (Egyenlőre még Youtube-on.)
23/F
Szeretem az antológiákat.
A novellák előnye, a regényekkel szemben, hogy nem nagyon lehet őket túlírni. Illetve egy-egy önmagában kérek történt végére érek viszonylag gyorsan és ha épp megcsömörlök a műfajtól, gond nélkül félretehetem anélkül hogy félbehagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!