Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok?

Milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nagy SzJG rajongó vagyok, a HP a kedvencem, a Gyűrűk Urából a könyv nem annyira jött be a filmek jobbak belőle. Tudtok valamilyen jó könyvet ajánlani? Tapasztalattal/véleménnyel?

2024. jan. 9. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezeket a jeleket a mások által adott válaszoknál láthatod. Ha a zöld pipára nyomsz, azzal hasznosnak, vagyis jónak ítéled a választ. Ha a félig zöld - félig piros (cikk-cakkos) körre klikkelsz, akkor félig jónak, félig rossznak ítéled, a piros x-re kattintva pedig rossznak minősíted a választ.
2024. jan. 10. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

percy jackson, bessenyei gábor- olimposz legyőzése trilógia, pegazus trilógia, titokfölde

ezek nem romantikusok, de régen én is odáig voltam azokért, amiket felsoroltál, és ezeket is nagyon szerettem

2024. márc. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!