Könyvek amik ezekre hasonlítanak?
Olyan könyveket keresek amik el tudnak repíteni a középkorba (de nem történelemkönyvek :3) az még jobb ha van benne mágia is
Olvastam On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal? könyvét és az nagyon tetszett
Ezek a könyvek már megvannak de még nem olvastam őket:
William Marshal: A legnagyobb lovag
Anna Hope: A bálterem
Gemma Doyle: Rettentő gyönyörűség, Lázadó angyalok
A legtöbb fantasy a középkorban játszódik , amikben vannak királyok, mágusok, boszorkák, én is ezeket szeretem, amiket te írtál még nem olvastam.
Üvegtrón sorozat is nagyon jó abban elfek is vannak.
Ha sima történelmi és ifjúsági:
Thea Beckman: Keresztes hadjárat farmerban
Ha mágia is van benne, akkor On Sai Vágymágusok sorozata. Ez is középkori fejlettségű világ.
Bjorn Andreas Bull-Hansen: A viking
Ebben egy viking történetét beszéli el 12 éves korától, de úgy, hogy a legapróbb részletekig megismerjük közben ezt a különleges világot, a vikingek életét, a mindennapokat a hajókészítés részleteitől az állatok etetéséig, miközben megtanuljuk a vikingek ethoszát, azt a különleges ékközösséget és hiedelemrendszert, amely szervezi ezeknek az embereknek az életét, amelynek köszönhetően bármikor meghalnak a másikkal és a másikért. Megtudjuk, mit jelent nekik a bátorság, mit jelent nekik a gyávaság... stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!