Nothoff Ingrid: Én vagyok a móri mészáros? című könyve megvásárolható még valahol?
Figyelt kérdés
Már egy ideje keresem ezt a könyvet, de pdf formátumban nem találom sehol, és egyik könyvesboltban sem elérhető már amit néztem.
Esetleg valaki tudna nekem olyan oldalt mondani, ahol van eladó, vagy e-book formátumban elérhető?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
#énvagyokamórimészáros? #nothoffingrid #mórimészáros
2023. dec. 14. 17:04
2/3 anonim válasza:
A pdf nem ebook. Hivatalosan ez nem jelent meg ekönyvben.
3/3 A kérdező kommentje:
#2-es
Tisztában vagyok vele. Azért soroltam fel több lehetőséget is, mert nekem olymindegy, hogy milyen formában van, csak el szeretném olvasni.
De legalább annyit megtudtam a válaszodból, hogy az e-book lehetőség már kiesett.:)
2023. dec. 28. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!