Ajánlanátok könyveket nekem?
Ha már elveszett jelkép, akkor Angyalok és démonok:D:D MEg még izgalmas könyvek... Keresztapa. Osztálytársam megveszik a Millenium trilógiáért. Én nem olvastam, nem tetszik a sztorija. Aztán lehet, hogy egyszer majd mégis elkezdem, és imádni fogom:) Voltam már így...
Leslie Lawrence bácsi könyvei is jók. Meg nézd meg az Isteni formula c. könyvet.
ha tudsz angolul akk mondjuk: Strange Angels sorozat én ezt olvasom most, kicsit olyn mint az alkonyat, csak nem olyan nyálas
vagy
ha inkább tinikről akarsz olvasni: Sarah Dessent ajánlom
pár könyve megjelent megyarul is
igazából nemtom milyen az ízlésed, de van többszáz e-bookom ha priviben kérsz valamit valszínű h meg tom találni (igaz a legtöbb könyvem angolul van)
+ itt még találhatsz pár jó könyvet:
remélem segítettem
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszi, mostmár tok válogatni! :D
Az isteni formulát kiolvastam és állati volt, azt nyár elején és azóta teljesen meghülyültem...2 héten belül elolvastam a twilight- sorozatot + az összes Vámpírnaplót amit kiadtak, és utána is folytatódott az őrület. :D
Amiket ajánlotatok, megkeresem és remélem minél hamarabb elolvasom őket! Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!