Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok könyveket nekem?

Ajánlanátok könyveket nekem?

Figyelt kérdés
Bármi lehet csak izgalmas legyen!
2010. okt. 21. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Harry Potter.

Elveszett jelkép.

2010. okt. 21. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, a 2.-ra rákeresek, de a Harry Potter-t még filmbe se!
2010. okt. 21. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:
jaa és várom a további ajánlásokat!
2010. okt. 21. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha már elveszett jelkép, akkor Angyalok és démonok:D:D MEg még izgalmas könyvek... Keresztapa. Osztálytársam megveszik a Millenium trilógiáért. Én nem olvastam, nem tetszik a sztorija. Aztán lehet, hogy egyszer majd mégis elkezdem, és imádni fogom:) Voltam már így...

Leslie Lawrence bácsi könyvei is jók. Meg nézd meg az Isteni formula c. könyvet.

2010. okt. 21. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:

ha tudsz angolul akk mondjuk: Strange Angels sorozat én ezt olvasom most, kicsit olyn mint az alkonyat, csak nem olyan nyálas

vagy

ha inkább tinikről akarsz olvasni: Sarah Dessent ajánlom

pár könyve megjelent megyarul is

igazából nemtom milyen az ízlésed, de van többszáz e-bookom ha priviben kérsz valamit valszínű h meg tom találni (igaz a legtöbb könyvem angolul van)

+ itt még találhatsz pár jó könyvet:

[link]

remélem segítettem

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. okt. 22. 09:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi, mostmár tok válogatni! :D

Az isteni formulát kiolvastam és állati volt, azt nyár elején és azóta teljesen meghülyültem...2 héten belül elolvastam a twilight- sorozatot + az összes Vámpírnaplót amit kiadtak, és utána is folytatódott az őrület. :D

Amiket ajánlotatok, megkeresem és remélem minél hamarabb elolvasom őket! Köszi még egyszer!

2010. okt. 22. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért ne Harry Potter? Szerintem a világ legjobb sorozata. (:
2010. nov. 4. 13:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát én kinem állhatom. :S Nem tom miért, de ez van...
2010. nov. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!