Melyik, melyek a kedvenc könyveitek?
Meg Cabot összes könyve
Kifejezetten a Neveletlen hercegnő teljes könyvsorozatát imádom!!!!!
Jó látni, hogy még vannak emberek, kik szoktak OLVASNI.
Személyes kedvencem
Coelho-tól Az alkímista, Az ördög és a Prym kisasszeony
és Csernus Imre: A NŐ c. könyve.
-Müller Péter: Varázskő (ezt mindig elővehetem ha pedig sz*rul vagyok akkor kifejezetten erőt ad)
-Szabó Magda: Abigél
-Orwell: Állatfarm
-Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés (bár rajtam kívül mindenki utálta a suliban)
Merle: Mesterségem a halál (na ez durva)
Nagyjából ennyi jutott eszembe :)
Nekem jó sok van.Itt vannak a személyes kedvenceim,indokkal.
-Gyűrűk Ura:Eezen könyvön sírtam.Szövevényes a cselekménye,jók a jellem ábrázolások,és sokkal emberibb minden szereplő,mint bármelyik hasonló műfajú könyevben.És a mit faramir mondott ,az nagyon szép volt <3
-Végtelen történet:Másik kedvenc fantasym.Imádom.kegyetlenül szép történet egy kissfiúról.
-Árvácska:Szomorú könyv.de szép.Alapmű.
-Az alkimista:sírtam rajta.nagyon jó volt.És ráadásul ajánlott olvasmán y 7.osztályban:)
-A kis herceg:ezen nincs mit magyaráznom.
-Micimackó:Tudom,egy kicsit cink,hogy nagyon szeretm,de tényleg.Amúgy nem feltétlenül gyerekeknek való.Olyan filozófiai dolgok vannak benne,amiket egy 5 éves nem érthet meg(csak a Disney féle,cuki,de lebutított mesében...)
-Búcsú a fegyverektől:Igaz,hogy szomorú a vége,de olyan romantikus...Kész töri óra mindenkinek.
-Tamás bátya kunyhója:Másik zseniális történelmi regény.Szépen van megfolgalmazva,és jól mutatja be az akkori emberek társadalmi különbségeit.A vége nagyon megrázott.5.es voltam ,mikor kiolvastam.
-Jó reggelt ,Búbánat!:Egy hozzám hasonló francia kamasznak ez alapmű.az egyik legjobb kamaszkönyv.
-Candide:iszonyatosan nehéz olvasmány,de az alapműveltség része.Nagyon-nagyon tetszett.:)
Robin Cook ~ Kóma
Charlotte Bronte e Jane Eyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!