A Caraval trilógiának van folytatása?
Elolvastam a Caraval trilógiát (Caraval, Legendary, Finale)
És pinteresten láttam hogy van valami Evangeline, és róla nem tudok semmit, rákerestem hogy caraval 4 és kiadta a Volt egyszer egy összetört szív-et, kérlek ha valaki olvasta, vagy tud róla valamit akkor leírja
Arra vagyok kíváncsi hogy ez valami kiegészítő kötet, és hogy van e még több része és ha igen akkor hogy jönnek egymás után sorrendbe
Előre is köszi a válaszokat!:))
Akkor az hogy a bánatba lehet, hogy én meg igen? Bertam a címet, az első link Libri, a második moly.hu.
Komolyan, az ilyen kamasz lányok a WC-re is telefonnal a kézben jártok, de egy google keresésre nincs ész? Pörgetitek a tiktokot egész nap, de egy sima keresést nem tudtok megcsinálni?????
Caraval Lenendary Finale
Volt egyszer egy összetört szív, Soha többé balladája és a 3.kötet még nem jelent meg.
Zsiráf40, és a többiek akiktől hasznos választ kaptam, köszönöm!:)
4es válaszoló:
1.Életképtelen vagyok.:D
2. A libri oldalán és a moly.hu-n sincs leírva, hogy melyik könyv, a Volt egyszer egy összetört szív, vagy A soha többé balladája az első rész, vagy hogy igazából ez egy trilógia, és a harmadik rész még magyarul ki sem jött.
3.Ez az oldal pedig pont arra van, hogy megkérdezd amit nem tudsz.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!