Ikerlányokhoz jól passzoló kulfoldi keresztnevek?
Huhh, nekem az Ana meg a Lizzy jutott eszembe, mint Analízis😆 (matekos vagyok, bocsi).
Elit harc: mondjuk Cara és Tea? (Mint karate(a)). De nem tudom, melyik harcművészet, pedig jó lenne ezzel játszadozni.
Az egyik mesében az ikrek Zoe és Chloe voltak, ez a megoldás is tetszik, hogy összecseng, az eredetük is ugyanaz, de mégis jól megkülönböztethető. Mondjuk Ariana és Briana?
Ugyanaz a jelentés, csak más nyelveken: pl Sofia és Veda (bölcsesség görögül és szanszkritül)?
Lehet csak kezdőbetűben gondolkodnodni (pl: Fanny és Flora, Lilla és Laura).
De szerintem is lehet úgy ikerneveket találni, hogy iszonyú jól hangozzék, mégse hasonlítanak. Lásd: Mary-Kate és Ashley Olsen. Mary-Kate és Ashley. Szerintem tökéletes egységet alkotnak.
Esetleg ugyanúgy becézhető nevek? Claudia és Diana? A Diana eleve Artemisz római neve, híres vadász istennő, illik a harcművészethez, és a KlauDia-val jól kiegészítik egymást.
Olga és Irina
Freya és Tilde
Micuko és Noriko
Aarusi és Baako
Maëlle és Marion
Aino és Elli
Inés és Soraya
Barbara,Bridget(Bridzsit)
Olga,Olivia
Emma Olivia
Emilia Vivienne
Betti és Lotti
vagy
Lotti és Kitti
Lilla és Csilla (ez mondjuk nem külföldi hangzású)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!