Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyv Stonehenge-ről?

Annus_li34 kérdése:

Könyv Stonehenge-ről?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok, hogy vajon van-e olyan regény egy kortárs írótól (vagy végülis mindegy) amiben Stonehenge van és esetleg a druidákkal foglalkozik, hogy ők mit csinálnak, meg emberáldozatok, meg minden izgalmasság! és ezt az egészet a mai korra (vagy az akkorira) vetití. szóval, értitek. bár egy jó tudományos könyvbe is belelapozgatnék.
2010. okt. 20. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Ajánlom, nagyon érdekes könyv: Bernard Cornwell: STONEHENGE

"Bernard Cornwell regénye elrepít bennünket a rituálék és áldozatok kortalan, rég feledésbe merült világába, hogy hősiességből, árulásból és testvérharcból szőjön feledhetetlen történetet. Három, egymással halálos vetélkedést folytató testvér egyesíti erejét, hogy létrehozza az istenek méltó templomát."

2010. okt. 20. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem regényt találtam, hanem ismeretterjesztő könyveket, leírásokat.

Mindkettőt a General Press adta ki.

Christopher Chippindale:STONEHENGE-AZ ÖTEZER ÉVES REJTÉLY

Stuart Piggott:A DRUIDÁK:

Az ismert archeológus szerző ebben a művében a titokzatos druidáknak eredt nyomába. Olvasmányos, az érdeklődést fenntartó módon rögzíti a tényeket; nemcsak a közismert és a vitatott elméleteket ismerteti, de rávilágít arra is, hogy az idők során miféle vad hiedelmekkel töltődött a druida szó jelentése.

2010. okt. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!