Olvass egy más írótól és csak aztán olvass újra LL-t, mert könnyen beleragadhatsz ebbe a light stílusba. De a Bábelt nagyon ajánlom. Az tőle a kedvencem.<3
2023. nov. 7. 22:08
3/15 anonim válasza:
IOV könyveket. SZJG után ezt olvastam, nagyon imádtam. Talán a Random, amit ajánlani tudok.
2023. nov. 8. 16:04
4/15 anonim válasza:
Iov Bábel Bexi
2023. nov. 10. 14:16
5/15 anonim válasza:
Én először A szent johanna gimit olvastam aztán az IOV
2023. nov. 12. 12:27
6/15 anonim válasza:
Bexi sorozat, majd IOV 1 és 2. Trilógia. Az utóbbinál amúgy nem számít a sorrend. Az 1. szomorúbb, a 2. vidámabb
2023. nov. 22. 10:29
7/15 anonim válasza:
Attól még a versenytábornál valamennyire számít a sorrend, mert a II. trilógia csapata és eszméje ráépül az elsőre. Teljesen vidámabbnak sem mondanám a II-t, mert eléggé kemény témája van a sötét billoggal.
Egyébként 16 éves kortól vagy kicsit érettebbként 14-15 éves kortól én ajánlanám sorban haladni és kicsit szigorúbban 16 évhez kötve végére hagyni a Közhelyeket. Például amennyire jó volt a Bexi, utána annyival jobb volt a versenytábor és a versenytábor II. még azt is megütötte.
35/F
jan. 1. 14:17
8/15 anonim válasza:
Én a SzJG sorozat után a Mindig Karácsonyt kezdtem el, azt nagyon ajánlom, de a Bexit is elkeztheted
jan. 9. 14:28
9/15 anonim válasza:
Nem egyszerű
jan. 10. 14:20
10/15 Twilight.fangirl válasza:
Szia! Én nagyon ajánlom a Bexi sorozatot, A Bábelt, A Randomot.
Az IOV nagyon szomorú,ezért az nem egy könnyed olvasmány, mint például az SzJG.
Leiner Laura könyveiben mindig van kissé depressziós rész amikor a főszereplő összezuhan,aztán az élete ismét jó lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!