1/5 anonim válasza:
Holly Jackson: Jó kislányok kézi könyve gyilkossághoz: ajánlom a másik két részét is.
Karen M. Mcmanus: Tartsd meg a titkot
Karen M. Mcmanus: Te leszel a következő: ez a Lehull a lepel folytatása, de az első elolvasása nélkül is értettem. Elég volt a tartalom jegyzékét elolvasnom, azt meg online is ellehet a könyvesboltok honlapján. Azért nem olvastam el, mert unalmasnak találtam a Lehull a lepelt. De elolvashatod ha akarod.
2/5 anonim válasza:
1es vagyok
Elírtam, bocsi.
Nem te leszel a következő, hanem Most te következel.
És kimaradt kettő:
Berg Judit: Őrzők, Keresők
Ezek egymás folytatásai.
3/5 anonim válasza:
Holly Jackson: Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz trilógia
Sarah Shepard: A perfekcionisták, Jó kislányok duológia
4/5 Dinnye2 válasza:
Agatha Christie összes könyve zseniális krimi. Én párat olvastam és az összeset nagyon élveztem.
5/5 anonim válasza:
Böszörményi Gyula Ambrózy báró esetei. A Leányrablás Budapesten az első része. Ne zavarjon meg az,hogy magyar és az 1900as évek elején játszódik. Nagyon jó szinte csak jó vélemények vannak róla és nem ok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!