Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a SzJG-ről?

Mit gondoltok a SzJG-ről?

Figyelt kérdés

Jó vagy rossz? Idegesítő?

Csak mert itt vegyes kommentek vannak ezzel kapcsolatban.

Tudom, néha engem is idegesített, hogy Reninek az is baj, hogy pl. nincs Facebookon megjelölve a kapcsolati állapota Corteznek, meg hogy nem tud a kapcsolatukról az egész suli. Én a helyében az ellenkezőjét néztem volna rossz szemmel. Egy gimis kapcsolat, még ha örök életre szól is, nem a nyilvánosság elé tartozik, főleg hogy Cortezt sok senki is bejelöli. De amúgy maga a sorozat jó, meg hát azért Kinga karaktere zseniális. Szinte sose esik ki a szerepéből.

Ti hogy vagytok vele?

2023. okt. 24. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én láttam manapság is hogy olvassák 12 év körüli lányok szóval csak maradt belőle valami.
2023. nov. 13. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
9: A különbség csak az, hogy sok "múlt századi" regény értéket is hordoz, az SzJG meg nem. És nem azért, mert lektűr. Hanem mert mint irodalom rossz.
2023. nov. 16. 21:46
 13/14 anonim válasza:
74%
szerintem nagyon jo könyv de reni tud idegesitő lenni mert csak a saját problémáira gondol és nme veszi tudomásul hogy corteznek milyen nehéz de ha még nme olvastad akkor olvasd el mert ezen kivül tényleg nagyon jó
2024. máj. 24. 20:28
 14/14 anonim válasza:
60%
Szerintem rém jó. Az igaz hogy néha full cringe, meg minden, de nekem ez volt a legeslegjobb könyv amit életembe olvastam! A karakterek zseniálisak, sírva röhögtem, és élveztem minden pillanatát! Kiállok mellette az életem végéig!
2024. máj. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!