Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor érdemes sok könyvet,...

Mikor érdemes sok könyvet, egyszerre, egy helyről, minél nagyobb kínálattal rendelni?

Figyelt kérdés
Hamarosan Black Friday, majd karácsony. Mekkora akciókat szoktak ilyenkor adni? Lenne esélyem, hogy megszerezzem az összes darabot, mielőtt elkapkodnák?

2023. okt. 23. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetőséged, és engedi a kasszád, akkor szerintem vedd meg. Én sajnos későn értesültem egy könyvről, azóta már sehol se tudom beszerezni. Ha tényleg szeretnéd a könyvet, akkor nem bánod meg.
2023. okt. 23. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:
És az akciók? Mikorra várhatók?
2023. okt. 23. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Black Friday napján biztos lesz. De a könyves boltokban szoktak lenne leárazások, például a Libriben is. Sőt, ott még törzsvásárlói kártya is van, azzal is olcsóbb a pontok lebonásával. A pontokat könyvvásárláskor szerzed, akár online is.

2023. okt. 24. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a galaktikaboltban tervezek nagyobb csomagot rendelni.

Illetve karácsonykor az akciók ekönyveket is

2023. okt. 24. 13:17
 5/5 Ársapkás Alispán ***** válasza:
100%
moly.hu/zonak/konyvolcsosito-kuponok
2023. okt. 24. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!