Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyv (pdf) felolvasót ismertek?

Könyv (pdf) felolvasót ismertek?

Figyelt kérdés

Imádok olvasni, azonban vannak könyvek, amiknek az elolvasására egyszerűen nem tudom magam rávenni, pedig fontos lenne néha olyat is olvasni, ami nem csupán csak szórakozás. Láttam egy hirdetést a minap egy olyan appról, ahova feltöltesz egy pdf-et, és az felolvassa, magyarán úgy tudod hallgatni, mint egy podcastet. Valami ilyesmit keresnék, csak persze ingyenesen, mert amit láttam annak azért van ára...

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2023. okt. 15. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is a pdf-et hanyagold, és használj valamilyen e-book formátumot a könyvekre. Ezután meg bármelyik e-book olvasó program képes lesz a felolvasásra, de ezek nyilván gépi "felolvasások" ami értelemszerűen elég hitvány. Ami neked kell, az a hangosköny, már ha létezik az adott könyvből.
2023. okt. 15. 10:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Mennyire förtelmes az a gépi felolvasás? És köszi a tanácsot!
2023. okt. 15. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint amennyire általában a gépi felolvasások förtelmesek szoktak lenni, könyolvasásra nem igazán alkalmas.
2023. okt. 15. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szép napot.

Telefonon a Librera Reader /Readera elég jól áttördeli a pdfet.

Szokni kell a felolvasást, állítsd be a sebességet,hangmagasságot,én v 3 éve úgy hallgatok, bármit

2023. okt. 15. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Kb mint a google fordító hangja. Mondoton. Unalmasabb.
2023. okt. 15. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5, Nem annyira rossz:

Monoton ,de állítható a sebesség,hangmagasság.

Pont,vessző->szünet.

2023. okt. 15. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!