Van valami jó halloweeni könyv, amit ajánlanátok?
Lehetőleg ne horror könyvet ajánljatok légyszi, hogy mindenki tudja élvezni az ajánlott műveket.
Én írom az ajánlók rovatot a suliújságba, és oda filmek/sorozatok (arra már van ötletem), és könyvek ajánlóit kell írnom. Most az októberi számba írok és mivel itt a halloween arra gondoltam, hogy azzal kapcsolatos műveket fogok ajánlani. Ezzel az a probléma, hogy nem ismerek halloweeni könyveket.
Előre is köszi.
Agatha Christie: Halloween és halál
Krimi, nem horror
Libabőr?
Igaz, kategóriáját tekintve horror, de gyerekeknek szánt horror, szóval azért messze áll a bokafosástól:D De libabőrzésre alkalmas.
A horrort is pont annyira tudja élvezni mindenki, mint bármelyik másik műfajt. Én pl a csöpögős szerelmes regényeket nem szeretem.
Vagy mondok egy másik példát:
Katee Robert: The Demon's Bargain
(most tekintsünk el attól, hogy nincs hivatalos magyar fordítása, csak rajongói)
-Halloweeni?
-Igen.
-Horror?
-Nem.
-Tudja élvezni mindenki?
-Hát ha nincs baja azzal, hogy a boszorkány csaj egy straponnal seģģbe ba$$źa a nem-bináris (bár inkább férfi) démont, akkor igen!
Viccet félretéve, azért van normális története is, sőt univerzum építés, és könyvek közti utalások is vannak benne, de mindezek mellet néha-néha szexelnek is a szereplők, ami azért na...
Amúgy moly.hu szerintem segíteni fog neked:
Vannak címkék, fülszöveg, értékelések. Össze tudsz szedni jópár könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!