2023-ban olvas még valaki Harry Styles fanfictiont?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ennyi idő után, van még valaki, aki olvas Harry fanfictiont?
Én 2015 óta követem őket, és még mindig olvasok ilyen történeteket, és szívesen írok is. Valójában az érdekelne, hogy mostanában érdekel ez a téma még bárkit is?
Külföldön még elég keresett téma, aminek én örülök, viszont éppen ezért érdekel, hogy nálunk magyarországon milyenek az arányok, ebben a témában☺️
2023. szept. 29. 11:11
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!☺️ Továbbra is várom, hátha vagyunk többen is még. De nagyon örülök, hogy vannak még olyanok, mint én is☺️
2023. okt. 4. 19:00
5/8 anonim válasza:
Én is szoktam. Ha van valami oldal amit figyelmembe ajánlanátok, írjátok meg
6/8 anonim válasza:
Én bár nem olvasok, ha küld valaki valami jót szívesen fogadom:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!☺️
febr. 16. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!