Lespoilereztek nekem egy könyvet és így már nem tudom élvezni. Valami tipp?
Van egy könyv amit sokan ajánlottak és meg is vettem de egyik barátnőm lespoilerezte nekem a végét és így már nem látom értelmét pedig nagyon elszeretném olvasni az egészet
Valami tipp? Szar érzés
Egyik sem talált
Szerintem azért olvasd el, nem egy krimi
Miért ne lenne érdekes? Mondom, hogy nem krimi
Nem a cél a lényeg, hanem az odáig vezető út
Annyira meg nem hosszú a könyv, hogy túl sok idő menjen el rá
Nekem is lespoilereztek már történetet, és volt olyan, hogy elment a kedvem tőle, mert nem tetszett, de többször volt olyan, hogy inkább még izgatottabb lettem, és még jobban el akartam olvasni a könyvet.
Az SZJG-ben meg, nem tudom, mi lehet akkora nagy csattanó, hiszen egy ifjúsági romantikus regényről beszélünk. Már a fülszöveg alapján ki lehet találni, milyen nagyobb megmozdulások lesznek a 8 könyv alatt. Szóval azt se értem, ez miért veszi el a kedved, ha már eleve megvetted.
Nem tudom mennyire lett lespolirezve, de azért az az elején is világos lehetett, hogy Reni és Cortez össze fognak majd jönni. ^^"
Igazából, ha sokkal többet árult el, akkor mondhattad volna neki, hogy ne, mert te is szeretnéd majd olvasni.
Ha egy könyv jó, akkor nem számít, hogy tudod-e a cselekményt vagy sem.
De megértem, mert az SzJG nem jó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!