Akik a Wattpadra töltenek fel könyveket, a borítót ők maguk készítik, vagy letöltik valahonnan a képet és ráírják a címet?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 08:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez vegyes. Sokan összevágnak képeket, vagy AI-t használnak a készítéséhez és azt szerkesztik meg. Illetve még készíttetnek is, sok borítós könyv van Wattpadon
3/6 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, de én pl jobban szeretem azokat a borítókat, amiket az író szerkeszt, és látszik rajta, hogy dolgozva volt vele. Nem csak egy kép aztán rajta egy cím, jobbik esetben(van olyan is, amin még cím sincs csak egy pinterestes kép xd)
Én is szoktam szerkeszteni, és sokkal jobb, mint csak egy ilyen felkésznek sem mondható valamit kitenni borítóként csúfolva.
😊
4/6 anonim válasza:
Én nem tudok szerkeszteni, ezért általában páromnak, vagy egy barátomnak írok, hogy segítsen. Ha meg éppen egyik sem elérhető, akkor leszedek egy képet, de azt is kicsit szerkesztgetem, hogy illjen a sztorihoz. Egy meglévő képet tudok szerkeszteni, de sokból összerakni egyet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!