Melyik könyvet olvassam el Kollár Bettitől?
Figyelt kérdés
Eddig még egy könyvet sem olvastam el tőle, de nagyon jókat lehet róla hallani úgyhogy szeretnék én is egyet elolvasni.#könyv #olvasás #Kollár Betti #Kollár Betti: Álmomban megleltelek #A vonzás törvénye, szépsége, ereje sorozat
2023. aug. 15. 08:56
1/5 anonim válasza:
Én még csak a Kosársulit olvastam, nekem tetszett. Aranyos sztori.
3/5 anonim válasza:
A vonzás törvényében szerintem baromi idegesítő a főszereplő csaj állandóan szarkasztikusan és lekezelően beszél komolyan az egész könyvben max 2-3 normális mondata volt,de ha ez téged nem zavar olvasd nyugodtam,mert amúgy nem rossz könyv.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ!
2023. aug. 19. 08:29
5/5 anonim válasza:
Én az összes könyvét olvastam már (valljuk be, nem nehéz, mert eddig csak 6 könyve jelent meg, a 7.pedig hamarosan) és nekem az összes nagyon tetszett.Attól függ, hogy hány éves vagy, a Kosársuli 1-2.egyértelműen a fiatalabbaknak való, konkrétan semmi korhatáros nincs benne, a ,,legdurvább" higy csókolóznak (a szereplők 14-15 évesek, tehát érthető).A vonzás sorozat (aminek hamarosan meg fog jelenni a 4.kötete) annak az alapsztorija kicsit idősebbeknek való, de pl az első kötetben (A vonzás törvénye) nincs semmi korhatáros, max csókok, perverzebb megszólalások, de leírt cselekvés nincs(egyszer rányitnak valakikre, de ott annyit írnak, h akikre rányitottak, azok éppen meztelenül nagyon el voltam egymással foglalva, vagy valami ilyesmi) a 2.kötetben (A vonzás szépsége) szintén vannak perverz megyzólalások (az egész sorozat egyetemistákról szól, tehát persze, hogy vannak benne) illetve pár mondatban leírja Betti, h elkezdik egymást vetkőzeteni, aztán a csaj mondja, h neki ez lesz az első, a fiú meg, h nagyon fog rá vigyázni, és fejezet vége. Illetve a 3.kötetben sincs semmi szürke ötven árnyalata stílusú leírás.Az Álmomban megleltelekben szintén nincs részletezve, ott is csak perverz megszólalások néha, meg a csajnak az elején van egy szexkapcsolata, de azt is csak megemlítik néha, semmi sincs leírva.Aztán amikor összejött a végén a AZZAL AKIVEL (csak hogy ne legyen spoiler, nem írom le a nevét, de amúgy aki elkezdi a könyvet, annak elég hamar le fog esni, h vajon kivel jöhet majd össze...) akkor ott nyilván egymás között van pár megjegyzésük, meg a csaj írja, h milyen jó a fiú az ágyban, meg minden, illetve egyszer van benne, h a fiú becipeli a hálóba.Tehát egyik könyvében sincs kifejezetten korhatáros rész, viszont nyilván egy 10 évesnek (nem tudom, h te mennyi vagy) nem a vonzás sorozattal kéne kezdenie, és nem is az Álmomban megleltelekkel. Viszont a Kosársuli tökéletes lehet a fiatalabb korosztálynak.És egyébként Betti azt írta először (bár igazából mindkét sorozatát, a Vonzást és a Kosársulit is folyamatosan írja egymás mellett) tehát ha valaki sorrendben akarja olvasni, akkor azzal kell kezdenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!