Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A tbate (the beginning after...

A tbate (the beginning after the end) hol tart a könyvbe?

Figyelt kérdés
Meg szeretném venni a könyvét, de nem tudom, hogy melyik könyvnél lett vége a manhwának. Onnantól szertném folytatni, ahol a manhwa abba maradt kb a 174.felyezetnél. Szerintem a 6. könyv vagy a 7. könyv lehet az ami nekem kell. Köszönöm előre is aki válaszol.:))

2023. aug. 10. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. A Manhwa a 175. fejezetnél maradt abba (és egy ideig szünetel is, mivel Fuyuki, a Manhwa rajzolója kilépett és most épp új embert keresnek a helyére). A 175. fejezettel az 5.évad ért véget a manhwában és ez az évad a 4. és az 5. kötetet foglalja magában. (83-138 fejezet). A Manhwa 6.évada az a könyv 6. kötetével (139. fejezet) folytatódik. Szóval a kérdésedre a rövid válasz: A 6. könyv kell neked :D De ha esetleg jobban érdekel akkor itt nézhetsz utána:

Író weboldala: [link] (Comic to novel guide)

Fejezetek: [link]

2023. aug. 13. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2023. aug. 13. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!