Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik téma az érdekesebb, ha...

Melyik téma az érdekesebb, ha választanod kéne?

Figyelt kérdés

Mindkettő romantikus könyv.

1.: A könyvnek mélyebb mondanivalója van és melankolikus a hangulata. Az egyik karakter egy betegséggel küzd és láthatjuk, hogy hogyan hat ez az állapot az életére és a másik féllel való kapcsolatára. A karakterek tanulnak egymástól és mi is tanulhatunk a történet üzenetéből.

2: Könnyebb olvasmány, inkább a karakterek közötti dinamika és a karakterfejlődés van az előtérben. A téma az, hogy a két szereplőnek el kell játszania, hogy egy párt alkotnak. A fő lényege az út, ami elvezet oda, hogy a ők ketten összejöjjenek egymással. A hangulata változó, vannak benne hullámvölgyek, vicces, boldog, szomorú és megható jelenetek egyaránt.

2023. aug. 10. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
2. Azért olvasok könyvet vagy nézek filmet, hogy szórakozzak, nem mindenféle erkölcsi tanulságok miatt.
2023. aug. 10. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Egyik sem, mindkettővel tele a padlás.:(
2023. aug. 10. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Azért olvasok könyvet vagy nézek filmet, hogy szórakozzak, ezért számomra ez erkölcsi tanulság alapvető levárás.
2023. aug. 10. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
2.es
2023. aug. 10. 12:20
 5/8 harebell ***** válasza:
21%
2., bár ez sem teljesen teljesen az én stílusom, de ha okosan van megírva, még mindig inkább ez. Az 1-es típusú könyvektől rosszul vagyok, többnyire a "mély mondanivaló" egy pátoszos, érzelmileg manipulatív katyvasz, a "tanulság" meg az "üzenet" meg valami hangzatos klisé.
2023. aug. 10. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nos, az 1. szavaznék, mert a kamurandi téma nagyon klisés, millió ilyet írtak már. Persze ha csak önmagad szórakoztatása miatt írsz, vagy csak gyakorolni akarsz, tök jó téma lehet. :)
2023. aug. 10. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindkét témából akad elég, ennek ellenére nem rég fejeztem be pl. a Nem mézesheteket, és tetszett.

Szerintem ember és hangulat függő is.

2023. aug. 12. 20:42
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:
51%
Még 1 szavazat az 1-esre.
2023. aug. 18. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!