Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudt*k jó könyveket ajánlani?

Tudt*k jó könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés

Sajnos kifogytam az olvasni valóból,de szeretnék olvasni. Csak nem találok olyan ami jó is lenne s tetszene is.

Bármilyen témában ajánlhattok, akár manga is lehet, de elsősorban inkább könyveket szeretnék olvasni...

2023. júl. 20. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Passuth László:

Esőisten siratja Mexikót

Nápolyi Johanna

Sasnak körme között

Lagunák

Ravennában temették Rómát

Umberto Eco:

A rózsa neve

La Mancha és Bábel között

A prágai temető

Szabó Magda:

Mondjátok meg Zsófikának

Az őz

Disznótor

Pilátus

Az ajtó

Für Elise

Jókai Mór:

Hétköznapok

Vadon virágai

Török világ Magyarországon

Janicsárok végnapjai

2023. júl. 20. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Pffft.... bármi lehet. Oké, akkor bármi lesz, aztán majd kiszemezgeted, ha tetszik valami. :D

Frans G. Bengtsson - Röde Orm (vikinges történelmi kaland, nagyon sokat nevettem rajta)

Merlin Sheldrake - Az élet szövedéke (tudományos, gombákról szól, de nagyon érdekes és az író borzasztó cuki, a végére én is tök lelkes lettem)

Dan Abnett - Eisenhorn sorozat (a Warhammer 40k társasjátékhoz kapcsolódik, de nem kell tudnod nagyon semmit, nyomozós sci-fi)

John Gwynne - A Véresküdtek (vikinges fantasy sorozat, még nincs vége, de baromi izgalmas, istenekkel)

Kewin Kwan - Kőgazdag ázsiaiak (egy átlagos csaj barátjáról kiderül, hogy egy szingapúri milliárdos família gyereke, kicsit ilyen szappanoperás, romantikus, de iszonyatosan vicces az egész, sok benne a kavarás)

Jim Butcher - Dresden akták (a nyomozós urban fantasy sorozatok alfája és omegája)

Conn Iggulden - A hódító (Dzsingisz kán életéről szól, meg a családjáról, az utódairól, de annyira olvasmányosan megírva, hogy egyáltalán nem érzi az ember tehernek elolvasni)

Ha lehet angol is

Jonathan French - The Lot Lands (ember-ork hibridekről szól, nagyon szórakoztató, nagyon vicces, viszont borzasztóan sötét is, tele akcióval)

Larry Correia... bármelyik könyve, mert mind freedom boner, hősökkel, hatalmas fegyverekkel, akcióval, baromi jól építi be a tipikus fantasy lényeket a mai világba

Greg Sestero - The Disaster Artist (van egy film, ami annyira szar, hogy már jó, a The Room, annak az elkészüléséről szól)

Chris Wooding - The Tales of the Ketty Jay (steampunk kalózokról szól, akik nem akarják, de végül megmentik a világot)

Mizuki Tsujimura - Lonely Castle in the Mirror (olyan japán kamaszkoról szól, akik valamilyen okból nem járnak be az iskolába, de egy varázstükrön keresztül megismerik egymást, nekem ez sírós volt)

2023. júl. 20. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Maurice Obstfeld - Paul R. Krugman: Nemzetközi gazdaságtan
2023. júl. 20. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Dr. Vecseklőy József - Nemzetgyilkossági kísérlet

Garda József: Kint voltam a Donnál

2023. júl. 20. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
2023. júl. 20. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Rejtő Jenő.

Verne Gyula.

Másra nincs szükséged.

2023. júl. 23. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!