Ajánlanál olyan gyerekregényt, ahol valamelyik szereplő mozgássérült?
Van egy nagyon jó, de nem regény, viszont szerintem megjelent abban is, utána járok neked megígérem.
A történet tömören annyi, hogy az Alpokban él egy család, apa,lánya fia, az anya belehalt a kisfiú születésébe. Anette a lány nagyon vigyáz a tesójára. Van egy barátjuk (sajna a nevek már nem jutnak ezsembe mert jó 13 éve láttam már ha nem több) szóval ez a barát nagyon jó barát, fiú és hát egyszer játszanak hárman, aztán a kisfiú a Tomi (asszem) leesik a szikláról és lebénul...na innentől izgi a történet, mert Anette nem hajlandó szóba állni a baráttal,őt okolja, meg hát arról szól,hogy küzd a barátságért a fiú( farag pl noé bárkát), neg arról is, hogy Tomi,hogy küzdd azért, hogy újra járhasson:) Nagyon jó:)
Link :
és sajna nincs regényben:( pedig nagyon jó:)
Ja és Denis a Tomi:D És Lucien a barát:) ha érdekel youtube oon fent vannak a részek:)
Találtam neked néhány ilyen könyvet:
Eric-Emmanuel Schmidt Oszkár és Rózsa Mami: egy gyógyíthatatlan leukémiás kisfiúról szól.Nagyon megható történet. A vége nem vidám.
Edmondo De Amicis: Szív Egy olasz kisfiú szívhez szóló
naplófeljegyzései.
Frances Hodgson Burnett: A titkos kert: Egy szüleit elvesztő kislány és egy betege kisfiú találkozása és barátsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!