Hasznosak azok a könyvek, melyek az éles látás visszaszerzését segítő gyakorlatokat tartalmaznak?
egyik barátnőm akar ilyet venni,mert ő hisz benne,h.hatásos lehet..de én szkeptikus vagyok..lehet ebben valami?csinált már valaki ilyen gyakorlatokat?ha igen, melyik könyvet ajánlanátok?
ilyesvalamire gondolok:
utólag találtam egy ugyanilyen kérdést,de azért más véleményekre is kiváncsi lennék..:-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__88611..
A szemizmokat megtornáztatja, így megállíthatja a látás romlását, de vissza már nem fordítható a károsodás.
Esetleg lézerrel, de azzal is valószínüleg visszaromlik.
A környezeti hatás meg a nap 24 órájában gyengíti az izmokat.
IGEN, ezek a könyvek hasznosak, de csak annak, aki napi rendszerességgel végzi is a gyakorlatokat. A könyv elolvasása NEM ELÉG!
Saját tapasztalatból beszélek. Három ilyen könyvet olvastam az elmúlt 10 évben (miközben rendszeresen hordtam kontaktlencsét, utoljára már -2 dioptriásat).
Egy éve elegem lett az egészből, kiszedtem a lencsét a szememből és vettem egy raszteres szemüveget, gondoltam az magában elég lesz. Napi 1 órát hordom azóta is. A látásom sokat javult, a fejfájásaim és szemégés szinte eltűntek, de mintha megakadt volna a javulás. Ezután letöltöttem egy angol nyelvű e-bookot az Internetről három hete, és az elmúlt három hétben többet javult a látásom mint az elmúlt egy évben! Napi 30-50 percet szánok rá. NEm kell megijedni, nem egyszerre, 1-2-3-5 percekből is gyorsan összeadódik. A legfontosabb egyébként a szem pihentetése. Mindenkinek sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!