Baj,ha sokat járok könyvtárba?
Ne foglalkozz vele hogy mit gondolnak. annyiszor járj ahányszor jól esik. (Nem az eső :))
Én naponta járok a város fiókkönyvtáraiba is, sőt van olyan nap hogy kétszer is. Takarékosságból nincs otthon internetem és a könyvtárban netezek. Plusz könyvmoly is vagyok. Ja, volt már olyan nap amikor háromszor is voltam egyik könyvtárban.
Gyerekem szuletese elott minden hetfon mentem .
Mar ismertek rendesen,ajanlottak az uj konyveket,edesseggel kinaltak.
Nem baj,bár van ahol a könyvtáros furán néz....
3 naponta 5 könyv
Szerintem habsokat jarsz,kerdezd ezekrol a konyvtarost .
Nalunk olyan fasza konyvtaros van,hogy nalam volt par konyv fel evig es nem szolt erte...mashol mar osztogatták volna a bűntiket
Nem baj. Sőt, a könyvtárosok általában még örülnek is az aktív látogatóknak, ha akár naponta járnak is. A legtöbb könyvtáros szereti a munkáját és a könyveket, jól esik nekik ha úgy érzik, van értelme a munkájuknak, szükség van rájuk.
Szóval menj, amilyen gyakran csak kedved van. Én rengeteg időt töltöttem fiatalkoromban könyvtárban, gyerekként nyáron szinte minden nap ott voltam, mert programokat is szerveztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!