Jó Diana hercegnős könyvek?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek lesz a szülinapja és nagyon szereti Diana hercegnét és gondoltam veszek neki egy könyvet róla. Olyanra gondoltam ami elmondja az életét, érdekes. Már kinéztem egyet de nem tudom hogy milyen. Címe: Diana a nép hercegnője. Nem tudom hogy milyen lehet. Ha valaki olvasta vagy tud még Diana-s könyvet légyszi írjon.2023. júl. 10. 10:18
1/1 anonim válasza:
Nekem meg van, szeretem is. Bár nem igazán amiatt, amit leírnak benne, hanem mert tele van gyönyörű képekkel, számomra ez adja az értékét. A kedvenc Diana-s könyvem Andrew Mortontól a Diana igaz története saját szavaival, de ezt elég nehéz beszerezni, én is használtan vettem meg. De van még pár, könnyebben beszerezhető könyve Dianaról, érdemes azokat is megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!